Friday, 5 December 2014

budak gila over excited.

             assalamualaikum.......
hello evelibeddyy ..hehe tanggal 6 disember 2014 budak kecik ni mulakan blogging balikk
eh eh ny first entry kita lah dan paling mengembirakan adalah ... kita takda followers lagi yeahh!!
kahkahkah syok sendiri ckp sorang-sorang .pun boleh pun boleh
ada aku kesah?? hahah

ok wa nak habaq sikit ni..
first thing yang wa patut ingat dan mention ialah wa nak ckp mekasih banyak-banyak,banget-banget kat puan nurul farina binti hashari ni.eh dah puan kawan aku nii kahkah 
mmm mekasih tau sebab edit-edit bagai blog aku ny hihi suka suka suka
nak penyepak satu tak???eh tak2!!  haha nahh untuk kau muahh seribu kali dari johor sampai paris.

k sebenarnye tak terpikir pun nak buat blog balik.tapi sejak2 hari tulah aku macam sedih je..
takde tempat nak meluah,.sampai aku cari someone knon2 nak ngadulah.emm credit for u mr faiz banyak bg advice kat wa.eleh knon2 buat blog ni bolehlah syok sendiri,tp wa kalau boleh taknak crita sedih2 kat sini.kita try eh.hehe
 andd.. one more thing! hye athirah!!!! tengok sini...aku kat sini!!hey hey nampak tak???
aku kat sinilahhhh hahaha aku buat blog balik tao.hihi

ok blog ni belum siap lagi..nanti nak hias2 lagi.nak letak gambar2 and lagu..yeah! nanti bolehlah kita goyang2 sekali kan..hehe ahh i love u like i love song bebeyhhhh.yeah (sape tak tahu lagu ni g sorok kat gua cepat!)haha  oklahh tak nk meroyan lg.dah malam.tido yokk.gudnite kat dri sendiri bye!

1 comment:

Sabrina SA said...

selamat datang ke dunia blog heehe ^^ keep blogging :)